MIJN GIFT

Ik schenk maandelijks

Waarom schenken?

WWF is een van de meest omvangrijke en gerespecteerde internationale natuurbehoudsorganisaties ter wereld. Ons netwerk bestaat uit meer dan 90 kantoren in meer dan 100 landen. We werken zowel lokaal als mondiaal.

ONZE MISSIE

WWF wil de aantasting van het milieu op onze planeet een halt toeroepen en bouwen aan een toekomst waarin de mens in harmonie leeft met de natuur, door te werken aan het behoud van de biodiversiteit, door toe te zien op een duurzaam gebruik van de natuurlijke rijkdommen en door mensen aan te zetten vervuiling en overconsumptie te verminderen.

GOED OM TE WETEN

Indien de som van uw bijdragen op jaarbasis minimum € 40 bedraagt, kan u 45% van uw gift terugtrekken via uw belastingaangifte. In dat geval ontvangt u van ons een fiscaal attest. Uw gift is dus ook voordelig voor u.

LUKT HET NIET OM ONLINE TE DONEREN? 
Je kan ook je donatie storten op ons rekeningnummer BE68 1911 5747 6634 (BIC: CREGBEBB) met vermelding van ‘online gift’ in de vrije mededeling. 

MIJN GEGEVENS

* Verplichte velden (deze gegevens zijn noodzakelijk om van uw fiscale aftrek gebruik te kunnen maken)

Bescherming van persoonlijke gegevens

WWF respecteert de bescherming van de privacy conform de Belgische wet van 8 december 1992.

De koper wordt op de hoogte gebracht van het feit dat hij via zijn bestelling van door WWF aangeboden artikelen, via de aanmaak van een profiel op de website van WWF, via inschrijving op de e‐mails van WWF of via financiële steun aan WWF persoonlijke gegevens doorgeeft via online invulformulieren in het kader van deze specifieke activiteiten.

De koper heeft recht op toegang tot zijn persoonlijke gegevens (het recht op rechtzetting of schrapping), dat hij kan uitoefenen door rechtstreeks contact op te nemen met WWF: 

WWF Belgium
Bd Emile Jacqmain 90
1000 Bruxelles - BELGIQUE
Tél: + 32 2 340 09 22
Email : supporters@wwf.be

BE68 1911 5747 6634

MIJN BETALING

Zeer veilige betalingen met behulp van de 256-bit SSL-coderingsmethode, de hoogste beveiligingsstandaard.

IBAN

bankkaart

De veiligheidscode bestaat uit de 3 laatste cijfers op de keerzijde van uw creditcard

Beveiligde betalingDeze website is 100% beveiligd.
Alle bank- en betaalgegevens worden gecodeerd via het SSL protocol. Ze worden in geen enkel geval opgeslaan in ons computersysteem.

83% van onze inkomsten gaat rechtstreeks naar programma’s voor natuurbehoud.
WWF-België is lid van de vereniging voor ethiek in de fondsenwerving (VEF).

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te bellen van maandag t.e.m. vrijdag  van 9u30 - 12u30 en 13u30 - 17u00 op het nummer +32 2 340 09 20 of stuur ons een e-mail via supporters@wwf.be.